GOTT NYTT ÅR!

Jag vill här på min blogg önska alla mina följare Ett Gott Nytt År 2019! Jag hoppas det har börjat bra utan några större missöden. Och framförallt hoppas jag att det även fortsättningsvis ska bli ett bra år för er. Och ett bra år betyder för de flesta av oss att framgångarna blir större än motgångarna, att glädjen får vara mer påtaglig än sorgen, att de ljusa dagarna blir betydligt fler än de mörka. Men ett bra år betyder också att vi ska öppna oss för den kraft och hjälp vi behöver för att kunna genomleva tillvaron när livet ändå gör ont och när förlusterna i livet gör sig smärtsamt påminda.

När jag nu står i mitt arbetsrum och skriver detta inlägg, så kan jag inte låta bli att lite då och då snegla ut genom fönstret och njuta av det underbara vädret. För just nu slösar solen med sina strålar, och jag blir så lycklig av ett ljus på himlen som jag inte kunde skönja under hela hösten. Ett ljus som säger till oss alla: ge inte upp, tro på att ljuset håller som bäst på att övervinna mörkret. Det har vänt, det har äntligen vänt! Även om det är långt kvar tills den första lilla spröda vårblomman spränger den vintertrötta jorden och visar sig för oss, eller tills vi får syn på den vippande lilla sädesärlan, och även om det säkerligen ska komma snö och den isande vinden ska bita sig fast i våra kinder, så ger den ljusa himlen hopp om att det värsta ligger bakom oss och det bästa ligger framför oss. Därför vågar jag säga till dig: GOTT NYTT ÅR!

Varma nyårshälsningar från mig, Anita Ingvarsdotter!

Lämna en kommentar